MATESZALKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Mateszalka 2020.10.16
Mateszalka 2020.10.16

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Mateszalka 2020.10.02
Mateszalka 2020.10.02
Mateszalka 2020.09.25
Mateszalka 2020.09.25
Mateszalka 2020.09.18
Mateszalka 2020.09.18
„Nehéz ilyenkor mit mondani… El kell hinnünk, hogy képesek vagyunk győzni!” Szuperinfó Hírek - Hétvégén mindkét NB II.-es női csapatunk pályára lépett, a Vitka SE megszerezte idénybeli első győzelmét, míg a Mátészalka elveszítette veretlenségét. Férfiaknál a Tiszavasvári nagy küzdelemben tartotta otthon az két pontot, a Kisvárda is sikerrel járt, a Fehérgyarmat viszont a mezőnyben egyedüliként továbbra is pont nélkül áll.
Keressük Szabolcs-Szatmár-Bereg legcukibb gyermekeit Szuperinfó Hírek - A verseny online kezdődik, majd a 30 legnépszerűbb gyermek fotójával a megyei napilapban folytatódik az értékes nyereményekért.
„Nehéz megfelelő negatív jelzőt találnom…” Szuperinfó Hírek - A megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoportjának vasárnapi eredményei
„Edzésen negyven beadásból, védők nélkül hat gólt tudunk elérni” Szuperinfó Hírek - A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában négy mérkőzést rendeztek vasárnap.
„Tanulunk még futballozni…” Szuperinfó Hírek - A megyei II. osztály szombati eredményei.


Fizetett hirdetések

Traktorral ütközött egy autó a Vállaj és Terem közötti úton Szuperinfó Hírek - A balesethez Mátészalkáról riasztották a hivatásos tűzoltókat.
„Felesleges ismételnem magamat, de továbbra sem tudunk figyelni” Szuperinfó Hírek - A Nyír-Wetland megyei I. osztályban négy meccset játszottak szombaton. Három találkozón hazai győzelem született, a szalkaiak viszont idegenben vitézkedtek.
„Otthon érzem magam, s ez talán a legtöbb” Szuperinfó Hírek - Interjú Buzogány Bélával, a mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház Pro Urbe-díjas igazgatójával.
„A Karász behúzza” Szuperinfó Hírek - Menetrend, szakvezetői várakozások – Labdarúgás: megyei II. osztály, 10. forduló (kezdés: 14, ifi: 12)
Nagy harc a dobogóért Szuperinfó Hírek - A két legjobb formában futballozó csapat találkozik szombaton Tarpán.
Vendégelőadások Szuperinfó Hírek - Amit a járvány elvett a színházrajongóktól, azt egy országos program visszaadja.


Fizetett hirdetések

Jobbik sajtótájékoztató Szuperinfó Hírek - – Az elmúlt 24 órában több helyről és megbízható forrásból arról értesítettek minket, hogy a hét közepén döntenek a mátészalkai…
Ingyenes ivartalanítást kínál az alapítvány Szuperinfó Hírek - Az akció célja a nem kívánt szaporulat minimálisra csökkentése.