MATESZALKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Esküvői magazin 2024

Esküvői magazin 2024

Szuperinfó hírlevél

Emailben is megkaphatja a friss Mátészalkai Szuperinfót!

Helyi termékek: vármegyénk értékei, kincsei Szuperinfó Hírek - "Hagyományunk és értékeink" címmel tartottak szakmai konferenciát és termékbemutatóit. A mátészalkai rendezvény résztvevői megkóstolhatták a különféle helyi termékeket, köztük lekvárokat, aszalványokat és gyümölcsleveket.
Beköszönt a kánikula Szuperinfó Hírek - Kedd Kevés gomolyfelhő zavarja a ragyogó napsütést. Nem lesz eső. 32 fok körüli kánikula várható. A szél is gyenge marad.
Megnéznél egy jó színház vagy moziműsort hétvégén? Szuperinfó Hírek - A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, a Krúdy Art mozi és a mátészalkai Zukor Adolf Filmszínház is izgalmas előadásokat, filmeket kínál június 14-én szombaton és június 16-án vasárnap is .
Lehull a lepel a földi történések mennyei hátteréről Szuperinfó Hírek - Hitébresztő, hitmélyítő napokat tartanak a hétvégén a mérki és a tiborszállási református gyülekezetek tagjainak. Dr. Ormóshegyi Zoltán lelkipásztor június 15-én 15 órától a földi történések mennyei hátteréről rántja le a leplet a tiborszállási templomban, vasárnap 10 órától a mérki református templomban pedig arra ad válasz, van-e remény a pusztában. 
Közös hídépítés: kárpátaljai diákok szereztek szakmát Szuperinfó Hírek - A tanévzáró ünnepségen részt vett dr. Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter is.
Árokba borult egy autó a 4-esen Szuperinfó Hírek - Katasztrófavédelmi összefoglaló.


Fizetett hirdetések

A Salt Budapest nyerte el az Év étterme díjat Szuperinfó Hírek - A Salt Budapest nyerte el a magyar gasztronómia egyik legrangosabb elismeréseként számon tartott Audi-Dining Guide Év étterme díjat a Budapesten…
Molotov-koktélt dobott haragosa házára -jogerős az ítélet (videó) Szuperinfó Hírek - Elítélték a férfit, aki Molotov-koktélt dobott egy haragosának a házára. A lángok átterjedtek a szomszéd házra is, az udvarán egy trambulin is elégett. A gyújtogató 2022 nyarán veszett össze ismerősével egy kocsmában, a másik férfi megverte, ezért bosszúból dobta a házára később a Molotov-koktélt. Elismerte, amit tett, de azt állítja,…
Az Újfehértó KSZSE leküzdötte a nehézségeket Szuperinfó Hírek - Kelemen Gréta csapata megőrizte NB II-es tagságát.
Még az alma magját is újra felhasználják Szuperinfó Hírek - Újabb nemzetközi elismerést kapott a mátészalkai cég. Elkötelezettek a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránt.
Régi és új polgármesterek a városok élén Szuperinfó Hírek - A helyhatósági választások nyertesei 5 évig töltik be tisztségüket.


Fizetett hirdetések

Választás 2024 – Ők a győztesek! Szuperinfó Hírek - Élő hírfolyamunkban folyamatosan beszámolunk a választási eredményekről!
Előnnyel utazhat a visszavágóra a Mátészalka Szuperinfó Hírek - A Mátészalka szombat délután legyőzte a Dunaharasztit az NB III-ba jutásért kiírt párharc első mérkőzésén.
Egykori véres választások Szatmárban Szuperinfó Hírek - A választások, úgy az országosak, mint a helyhatóságiak, minden korszakban fokozták az indulatokat.