MATESZALKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Mateszalka 2020.09.18
Mateszalka 2020.09.18
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Mateszalka 2020.01.10
Mateszalka 2020.01.10
Mateszalka 2019.12.20
Mateszalka 2019.12.20
Mateszalka 2019.12.13
Mateszalka 2019.12.13
Ismét visszaállítják a regionális vasútvonalat Szuperinfó Hírek - Október elsejétől lépnek érvénybe az eredeti menetrendek több vasútvonalon.
„Nagyon gyengén játszott a csapat, nem is lehetett kérdéses a vereség” Szuperinfó Hírek - A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Kelet-Magyarország csoportjában három mérkőzést rendeztek vasárnap.
Mátészalkán egy nyírkátai, Tiszanagyfaluban egy tiszaeszlári férfi akadt a rendőrök horgára Szuperinfó Hírek - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szeptember 19-én történt rendőrségi eseményeiből.
„Nálunk sajnos néhány játékos nem üti meg a megyei másodosztály szintjét, de abból főzünk, ami van” Szuperinfó Hírek - A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Kelet-Magyarország csoportjában négy mérkőzést rendeztek vasárnap.
„Ez volt az egymást követő második meccsünk, amit emberhátrányban szerzett góllal nyertünk meg” Szuperinfó Hírek - A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában három találkozót rendeztek szombaton, mutatjuk az eredményeket.


Fizetett hirdetések

Ősszel folytatódik az agrárcenzus Szuperinfó Hírek - Szeptember 19. és november 22. között keresik fel az összeírók a gazdákat.
Eltiltották őket a vezetéstől, mégis volán mögé ültek Szuperinfó Hírek - A mátészalkai rendőrök őrizetbe vették őket.
Cserepekben termesztette a kábítószert a nagyari férfi Szuperinfó Hírek - A Fehérgyarmati Járási Ügyészség indítványozza annak a nagyari férfinek a letartóztatását, aki otthonában – a termesztéshez szükséges körülményeket szakszerűen kialakítva…
„Szerintem a forduló legizgalmasabb meccse lesz, fordulatos mérkőzésre és döntetlenre számítok.” Szuperinfó Hírek - A labdarúgó megyei II. osztály, 5. fordulóját rendezik a hétvégén (kezdés: 16, ifi: 14)
Ki állítja meg a Vásárosnaményt? Szuperinfó Hírek - Az eddig még nyeretlen Nagyhalász és a Balkány is idegenben lép pályára a hétvégi fordulóban.
Durva hétvégéjük volt a tűzoltóknak Szuperinfó Hírek - 2020 harminchetedik hétvégéjén 14 segélyhívás érkezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyeletére.


Fizetett hirdetések

„Jó, amit csinálunk, csak az nem, ahogyan csináljuk” Szuperinfó Hírek - A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 4. fordulója négy mérkőzéssel zárult vasárnap.
A sorozat, ami reményt adott a kultúrabarátoknak Szuperinfó Hírek - Öt hónap alatt 71 írás jelent meg a Neked ajánlom... sorozatban.

„Kivégeztük magunkat”

A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság negyedik fordulójában négy mérkőzést rendeztek szombaton.