MATESZALKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Mateszalka 2021.03.05
Mateszalka 2021.03.05
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Mateszalka 2020.11.20
Mateszalka 2020.11.20
Mateszalka 2020.11.13
Mateszalka 2020.11.13
Mateszalka 2020.11.06
Mateszalka 2020.11.06
«
...34567...
»
Parázs csata a stadion műfüvesén Szuperinfó Hírek - A Nagyecsed idén először játszik hazai pályán.
Új szolgálati gépkocsik Szabolcs megyében Szuperinfó Hírek - A négy szolgálati gépkocsi ezentúl négy rendőrkapitányság munkáját támogatja.
Négy sávos út Mátészalkáról a román határig – örülnek a vállalkozók Szuperinfó Hírek - A harmadik összeköttetés az M3-as autópályától induló M49-es autóút kiépítésével valósul majd meg.


Fizetett hirdetések

„Ma éjszaka megdöglesz” – ordította és gázt adott a tomboló férj Tiborszálláson (videó) Szuperinfó Hírek - A nő az utolsó pillanatban reagált, amikor felismerte, hogy a férje autója közelít felé bőgő motorral.
Kémények és fű égett Szuperinfó Hírek - Megyei katasztrófavédelmi összefoglaló.
Szabadtéri tüzek megyeszerte Szuperinfó Hírek - Több helyre is ki kellett vonulnia a tűzoltóknak.
Kétgólos hátrányból nyert rangadót a Kótaj Szuperinfó Hírek - Vasárnap folytatódtak a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Pannónia csoportjának küzdelmei.
Nagyecsedi hengerrel kezdődött a forduló Szuperinfó Hírek - A Nyír-Wetland megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban hat mérkőzést játszanak szombaton.
Nánáson szomszédol a Tiszavasvári Szuperinfó Hírek - A Nyírbátor a sereghajtó Bőcsöt fogadja Mátészalkán.


Fizetett hirdetések

Négy pályázat futhat be Szuperinfó Hírek - Lakatos Sándor bízik abban, hogy ez a rémálom mihamarabb elmúlik.
Ennyi utat újítanak fel Szabolcs-Szatmár-Beregben Szuperinfó Hírek - Fő- és alsóbbrendű utakat is fejlesztenek megyeszerte, szinte minden régió érintett.
ITM: akár már jövőre építhetik a harmadik sztrádát Erdély felé Szuperinfó Hírek - Hamarosan megkezdődik a területszerzés, nyáron már a kivitelezési közbeszerzés is megjelenhet az M49 autóút Mátészalka és Ököritőfülpös közötti szakaszára, jelentette…
„Na, ennek a mérkőzésnek én is kíváncsi vagyok a végkimenetelére” Szuperinfó Hírek - A labdarúgó megyei II. osztály, 15. fordulóját rendezik a hétvégén.