MATESZALKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Mateszalka 2020.07.03
Mateszalka 2020.07.03
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Mateszalka 2020.04.10
Mateszalka 2020.04.10
Mateszalka 2020.04.03
Mateszalka 2020.04.03
Mateszalka 2020.03.27
Mateszalka 2020.03.27
«
...34567...
»
Kedden lezárult a nevezési határidő Szuperinfó Hírek - A Fehérgyarmat gárdája az NB II.-re adta be nevezését.
KVÍZ: Pofátlan parkolások – Nyíregyházi vagy sem? Szuperinfó Hírek - A pofátlan szabolcsi parkolások rovatunk többnyire nyíregyházi fotókkal van teli, ám más, kisebb településeken is tudnak remekelni a sofőrök. Felismered, melyik a nyíregyházi fotó és melyik nem?
Koncert, színház és humor Szuperinfó Hírek - Folyamatosan pótolják az elmaradt bérletes előadásokat is.


Fizetett hirdetések

A postások biztonságáért tartottak előadást Szuperinfó Hírek - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakembere ezúttal a rohodi és az őri postai kézbesítőknek tartott előadást.
Amikor több az erdőzúgás Szuperinfó Hírek - Örök emlék marad a zsuponyói vadászat, még akkor is, ha nem dörrent a fegyver.
Kisbusz gyulladt ki Nagykállóban Szuperinfó Hírek - Katasztrófavédelmi összefoglaló.
Egy bonyodalmakkal tarkított frigy története Szuperinfó Hírek - A veszélyhelyzet feloldásával zöld utat kaptak a kulturális intézmények, pótolhatják az elmaradt előadásokat.
Fotók megyénk múltjából Szuperinfó Hírek - Előkaptuk a 60, 50 és 40 évvel ezelőtti Kelet-Magyarországot, hogy nosztalgiázzunk egy kicsit.
Amikor 40 ezer forintért adták el a 17 éves prostituáltat Ibrányban Szuperinfó Hírek - Felidézzük, miről írt a Kelet-Magyarország évtizedekkel ezelőtt ezen a napon.


Fizetett hirdetések

Túl fogom élni! – lehet a refrén a mottónk is Szuperinfó Hírek - Újabb kedvcsinálóval bővült a mátészalkai kulturális központ Neked ajánlom... című sorozata. Kisgyörgy Erika egy számára fontos dal meghallgatására biztatja a…
Lebukott a mátészalkai díler Szuperinfó Hírek - Lakásában nagy mennyiségben foglaltak le különböző típusú kábítószer gyanúját keltő anyagot.
Az apja a nagyapja az ópályi testvérpárnak Szuperinfó Hírek - Felidézzük, miről írt a Kelet-Magyarország évtizedekkel ezelőtt ezen a napon.
Elfogták a hodászi postabetöréssel gyanúsított tizenéveseket (fotók) Szuperinfó Hírek - A nyomozás adatai szerint a két 16 és egy 14 éves fiú egy autót is ellopott, amivel árokba hajtottak.

Fát ültettek a búcsúzó diákok

A Nyírmeggyesi Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola végzős diákjai méltóképpen zárták az iskolában töltött 8 évüket.